Vernissage tekententoonstelling

bijzichtig Vlaanderen
bijzichtig Vlaanderen

Een mooie opkomst voor de vernissage van de tekententoonstelling van wijlen Dries Vanhaeght. Na een intro door Francis Stroobants, nam onze gastspreker Karl van Camp, hoofdredacteur van ’t Pallieterke, het woord. Dries heeft meerdere jaren cartoons gemaakt voor ’t Pallieterke, zijn eerste inzending, in 2001, over de heersende mond- en klauwzeer crisis, verwerkt in een Vlaamse manifestatie, was meteen goed voor de voorpagina.

U kan de cartoons nog bekijken in de foyer en op de gelijkvloers van Den Blank tot 2 november 2016. Kom bijvoorbeeld iets vroeger naar het optreden van Scala. Of op een rustiger ogenblik en drink erna nog even eentje aan den toog, filosoferend over de politiek, economie en het dagdagelijks leven, zoals Dries het zo treffend afbeeldde.

Een reactie:

Reacties zijn gesloten.